Apple încearcă să combată informațiile legate de vânzările slabe ale noilor iPhone-uri

Apple încearcă să combată informațiile legate de vânzările slabe ale noilor iPhone-uri
scris 29 nov 2018

Pentru prima oară de la lansarea noilor iPhone-uri și de la apariția zvonurilor privind vânzările modeste ale acestora, un oficial Apple a dat de înțeles că totul ar decurge conform planului.

Într-un interviu acordat pentru Cnet, Greg Joswiak, șeful departamentului de marketing pentru iPhone, a spus că “iPhone XR este cel mai popular smartphone Apple din prima zi de când a devenit disponibil” întrebat fiind despre vânzările acestui model.

Joswiak este primul oficial Apple care abordează subiectul vânzărilor noilor iPhone-uri, de când acestea au fost lansate. Intervenția pare a fi felul Apple de a încerca să contracareze informațiile conform cărora noile modele nu s-ar vinde prea bine.

Mai multe surse susțin că în special iPhone XR, așa-zisul model de buget care costă începând de la 5.500 de lei în România, s-ar vinde sub așteptările companiei americane.

LG numește un nou șef la conducerea diviziei mobile CITEȘTE ȘI LG numește un nou șef la conducerea diviziei mobile

De remarcat că Joswiak s-a ferit să facă o declarație clară, în care să spună că vânzările sunt la un anumit nivel și nici nu a oferi cifre concrete, după ce Apple a decis să nu mai facă publice informațiile privind volumul vânzărilor.

Executivul Apple a spus doar iPhone XR este modelul care se vinde cel mai bine - ceea ce este absolut normal, ținând cont că este și cel mai accesibil dintre cele trei modele noi.

Evazivitatea lui Joswiak ar putea fi speculată chiar ca o confirmare indirectă a faptului că informațiile vehiculate până acum sunt reale și că, într-adevăr, noile iPhone-uri nu se vând cu spera Apple.

Compania americană a continuat strategia cu prețuri foarte mari, după ce aceasta a dat rezultate anul trecut. Însă, iPhone X reprezentat o noutate tehnologică la acel moment, pe când modele XS și XS Max de anul acesta aduc doar mici actualizări.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone