Apple lansează primul update pentru iOS 12 prin care încearcă să rezolve mai multe probleme

Apple lansează primul update pentru iOS 12 prin care încearcă să rezolve mai multe probleme
scris 9 oct 2018

Apple a lansat update-ul 12.0.1 pentru iPhone și iPad, un update așteptat cu nerăbdare de numeroșii utilizatori afectați de cel puțin unul din destul de numeroasele bug-uri din această versiune.

Pentru un update care s-a concentrat pe fiabilitate și stabilitate, cum au declarat în mai multe rânduri cei de la Apple, iOS 12 a creat multe probleme celor care s-au grăbit să-l instaleze sau să cumpere noile iPhone-uri.

Poate cea mai gravă din acestea a avut în vedere încărcarea noilor iPhone-uri. Acestea nu primeau energie când erau conectate la priză decât dacă ecranul telefonului era aprins în acel moment.

Aceasta este și principala problemă pe care iOS 12.0.1 o repară și, totodată, principalul motiv pentru care Apple s-a grăbit să lanseze acest update. Se pare că bug-ul amintit a afectat un număr mare de utilizatori, nefiind doar o problemă izolată.

VIDEO&FOTO Facebook lansează Portal, o serie de dispozitive dedicate comunicării video CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Facebook lansează Portal, o serie de dispozitive dedicate comunicării video

Același update ar trebui să rezolve, conform log-ului care-l însoțește, problema recepției WiFi slabe ale noilor iPhone-uri. Însă, în log nu este menționat nimic de problemele de recepție ale conexiunii de date despre s-au plâns utilizatorii.

O a treia problemă în ordinea gravității pe care update-ul de 157 MB încearcă să o rezolve este conectarea la dispozitivele Bluetooth.

Pe scurt, update-ul concentrat pe fiabilitate lansat de Apple anul acesta a reușit să creeze probleme cu toate tipurile principale de conectare: alimentare, WiFi, date mobile și Bluetooth.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
iphone
ipad