Apple lansează un site pentru Apple Card

Apple lansează un site pentru Apple Card
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iul 2020

Utilizatorii serviciului de cumpărare în rate Apple Card pot acum să gestioneze operațiunile și dintr-un site, pe care-l pot accesa de pe desktop, în completarea aplicației mobile.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Apple a lansat card.apple.com, un microportal pentru utilizatorii serviciului Apple Card. De aici, utilizatorii pot folosi o bună parte din facilitățile oferite de aplicația mobilă.

Prin intermediul site-ului, utilizatorii își pot plăti ratele la produsele achiziționate prin Apple Card și pot verifica soldul. Direct în ecranul principal sunt afișate cele mai importante informații, precum data și valoarea următoarei rate.

Reclamele a peste 400 de branduri au dispărut de pe Facebook, după eșuarea unor discuții de ultim moment CITEȘTE ȘI Reclamele a peste 400 de branduri au dispărut de pe Facebook, după eșuarea unor discuții de ultim moment

Din noul site, utilizatorii pot, de asemenea, să programeze plățile viitoare pentru a scăpa de grija virării manuale în fiecare lună a ratelor. Această facilitate este chiar mai accesibilă în acest portal decât în aplicația mobilă, unde mulți utilizatori nici n-au observat-o din cauza faptului că este ascunsă într-un meniu separat de opțiunile principale.

Prin intermediul unui meniu lateral, utilizatorii pot verifica plățile anterioare și le pot descărca în format PDF.

Alte facilități, precum eliminarea unui cont și înlocuirea cu altul, contactarea serviciului de suport și regulile serviciului sunt disponibile la Settings.

Din păcate, nu există în noul site posibilitatea blocării cardului și opțiunea de a cere eliberarea altuia în cazul pierderii sau furtului. Aceste opțiuni rămân disponibile doar în aplicația Wallet de pe iPhone.

Apple a lansat serviciul Apple Card anul trecut ca o modalitate de cumpărare în rate, fără dobândă, a iPhone-urilor. Între timp, au fost adăugate și alte produse ale companiei, ce pot fi achiziționate în același fel, precum laptopuri și căști.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
card