Apple lucrează la mai multe dispozitive de smarthome

Apple lucrează la mai multe dispozitive de smarthome
scris 8 aug 2022

Cel puțin patru difuzoare și ecrane inteligente se află în lucru în laboratoarele Apple, urmând a fi lansate pe parcursul următorilor ani.

Apple nu a renunțat la ideea de a vinde difuzoare inteligente, chiar dacă HomePod a fost unul din marile eșecuri recente ale companiei, produs pe care încetat să-l mai producă anul trecut fără a anunța un înlocuitor.

În fapt, compania americană lucrează nu la unul, ci la două difuzoare inteligente, conform surselor citate de Bloomberg. Unul dintre acestea va arăta și va avea aceleași caracteristici pe partea de sunet ca difuzorul HomePod.

Apple Pay va funcționa și în alte browsere pe lângă Safari CITEȘTE ȘI Apple Pay va funcționa și în alte browsere pe lângă Safari

Al doilea, va fi un fel de HomePod Mini - va fi mai mic și, probabil, va oferi un set mai restrâns de funcții pentru a fi vândut mai ieftin.

Pe lângă cele două difuzoare, Apple ar mai avea în lucru și două ecrane inteligente. Unul dintre acestea combină funcțiile unui iPad cu cele ale unui difuzor și va fi promovat cu un accesoriu pentru bucătărie, ce va putea fi folosit pentru a consulta rețete și a cere sfatul Siri sau pentru a asculta muzică.

Al doilea ecran este considerat de companie un accesoriu pentru sufragerie. Acesta aduce la un loc funcțiile unui difuzor inteligent, ale unei camere video și ale lui Apple TV, oferind funcții de entertainment și comunicare.

Ecranele inteligente ar urma să fie lansate spre finele anului viitor sau cel târziu la începutul lui 2024. Fiind, însă, proiecte aflate în fazele incipiente de dezvoltare, există întotdeauna și posibilitate ca Apple să renunțe la dezvoltarea unuia dintre aceste produse, dacă apar anumite probleme.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
homepod
apple tv
ipad
smarthome