Apple lucrează la un nou HomePod

Apple lucrează la un nou HomePod
scris 23 mai 2022

Un nou difuzor inteligent HomePod se află în lucru în laboratoarele Apple, care ar trebuie să îmbunătățească punctele slabe ale versiunii anterioare și să coste mai puțin.

Se pare că Apple nu a renunțat complet la boxa inteligentă HomePod, chiar dacă a scos de la vânzare versiunea anterioară în martie anul trecut, la doar trei ani din momentul lansării. Funcționalitatea limitată și prețul mare au contribuit la eșecul acesteia.

Însă, compania americană vrea să încerce din nou, susține analistul Ming-Chi Kuo, care crede că o nouă versiune ar putea fi lansată spre finele anului sau la începutul anului viitor.

Apple deține peste jumătate din piața nord-americană de smartphone-uri CITEȘTE ȘI Apple deține peste jumătate din piața nord-americană de smartphone-uri

Din punct de vedere hardware, nu vor existe notificări notabile, scrie același analist. Asta înseamnă vă următorul HomePod va arăta destul de similar cu cel vechi și că schimbările vor fi, mai degrabă, la interior.

Pe de altă parte, Bloomberg susține că viitorul produs va fi un hibrid, care va combina funcțiile unui difuzor inteligent cu cele ale unui dispozitive de video streaming, precum Apple TV.

Ca dimensiune, acesta va fi poziționat undeva între vechiul HomePod și HomePod mini.

Aceeași poziționare este așteptată și în ceea ce privește prețul, deși, adăugarea funcțiilor de video streaming ar putea servi ca o justificare pentru păstrarea prețului la același nivel.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
homepod