Apple lucrează la un smart display

Apple lucrează la un smart display
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 ian 2023

Apple, care tocmai a lansat un nou difuzor inteligent HomePod, urmărește să-și extindă portofoliul de dispozitive din sfera smart home cu un așa-numit ecran inteligent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Viitorul smart display Apple va fi bazat pe tableta iPad - va avea un design asemănător și o parte din funcționalități, urmând să coste mai puțin, totuși, decât un iPad.

Sursele citate de Bloomberg susțin că viitorul smart display va targeta utilizarea în casă, având funcții de comunicare prin FaceTime și opțiuni de controlare a altor dispozitive de smart home.

FOTO Apple prezintă un nou difuzor inteligent HomePod CITEȘTE ȘI FOTO Apple prezintă un nou difuzor inteligent HomePod

Dispozitivul ar putea fi vândut în mai multe dimensiuni, cu ecrane mai mari și mai mici, dotate cu un sistem magnetic pentru a putea fi montate în diverse locuri din casă.

Pe lângă smart display, Apple mai are în lucru o nouă versiune de Apple TV, care va fi dotată cu un procesor mai puternic și ar urma să fie lansată pe piață în prima jumătate a lui 2024.

Informația despre viitorul smart display vine la puțin timp după ce Apple a prezentat un nou HomePod, care va fi disponibil din 3 februarie și va costa 300 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
smart display
smart home