Apple lucrează la versiuni noi ale căștilor AirPods și ale boxei HomePod

Apple lucrează la versiuni noi ale căștilor AirPods și ale boxei HomePod
scris 26 iun 2018

Apple ar putea ieși anul viitor pe piață cu versiuni noi și, bineînțeles, îmbunătățite ale căștilor sale wireless și ale boxei care îndeplinește rol de asistent virtual.

Dacă informația vehiculată de Bloomberg se adeverește, Apple va întârzia lansarea unei noi generații a căștilor AirPods, care ar fi trebuit să intre pe piață anul acesta, dar întârzierea este justificată de noutățile pregătite de compania americană.

Următoarea versiune de AirPods ar urma să fie lansată anul viitor și să fie compusă din două modele diferite atât ca set de facilități, cât și ca preț.

Galaxy S10 ar putea avea senzorul de amprente integrat în ecran CITEȘTE ȘI Galaxy S10 ar putea avea senzorul de amprente integrat în ecran

Se pare că va exista o versiune mai ieftină, care va beneficia de pe urma unui nou chip wireless și va oferi suport pentru comenzi vocale pentru asistentul digital Siri.

Această versiune va avea o carcasă care va facilita încărcarea wireless a căștilor.

Noutățile importante vor fi însă păstrate pentru versiunea high-end. Aceasta va avea un design care va permite purtarea peste ureche, va dispune de un sistem de eliminare a zgomotului ambiental și va fi rezistentă la apă.

De asemenea, Apple lucrează la o nouă versiune a boxei HomePod, însă deocamdată nu există informații despre noutățile pe care aceasta le va oferi.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods
homepod