Apple Music, disponibil pe televizoarele LG

Apple Music, disponibil pe televizoarele LG
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 nov 2021

Apple a lansat o aplicație pentru serviciul său de streaming muzical, care rulează nativ pe cele mai noi televizoare LG smart.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua aplicație va putea fi folosită de abonații Apple Music pe televizoarele LG, independent de Apple TV și este compatibilă cu webOS 4.0 și versiunile mai noi.

LG a lansat webOS 4.0 în 2018, astfel că aplicația poate fi rulată pe televizoarele pe care producătorul coreean le-a lansat începând cu 2018.

Huawei vrea să licențieze tehnologiile propriilor smartphone-uri CITEȘTE ȘI Huawei vrea să licențieze tehnologiile propriilor smartphone-uri

Interfața aplicației este similară cu cea folosită pe Apple TV, iar experiența nu diferă prea mult cu cea oferită pe iPad, iPhone sau Android.

Funcționalitatea este și ea asemănătoarei celei oferite de celelalte aplicații, putând fi rulate inclusiv clipuri muzicale 4K și afișate versurile sincronizate ale melodiilor redate.

Aplicația Apple Music pentru televizoarele LG vine la mai bine de un an după lansarea celei pentru televizoarele Samsung, Apple continuând strategia de extindere a disponibilității serviciului în afara propriului ecosistem.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple music
televizoare
lg