Apple prelungește perioada în care magazinele din China vor rămâne închise din cauza epidemiei

Apple prelungește perioada în care magazinele din China vor rămâne închise din cauza epidemiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2020

Apple prelungește perioada în care magazinele din China ale companiei vor rămâne închise dn cauza epidemiei provocate de nou coronavirus, chiar dacă lucrează pentru redeschiderea birourilor corporative și a centrelor de contact, a anunțat producătorul de iPhone-uri, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La începutul acestei luni, Apple anunțase că închide birourile corporative și magazinele oficiale din China continentală până pe 9 februarie, din cauza epidemiei, scrie News.ro.

RAPORT: Filmele populare nu obțin atenție doar din partea cinefililor, ci și a infractorilor cibernetici CITEȘTE ȘI RAPORT: Filmele populare nu obțin atenție doar din partea cinefililor, ci și a infractorilor cibernetici

”Lucrăm pentru redeschiderea birourilor și a centrelor de contact în săptămâna care începe pe 10 februarie și facem pregătiri pentru redeschiderea magazinelor”, a anunțat compania într-un comunicat.

”Vom continua să îi informăm pe clienții noștri pe măsură ce vom stabili datele”, potrivit comunicatului.

Apple continuă să fie dependentă în mare măsură de China, atât în privința vânzărilor de smartphone-uri cât și a lanțului de aprovizionare și a producției.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
magazine china