Apple rezolvă numeroase bug-uri și probleme de securitate cu iOS 14.2

Apple rezolvă numeroase bug-uri și probleme de securitate cu iOS 14.2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 nov 2020

iOS și iPad OS 14.2 sunt disponibile pentru iPhone și iPad, aducând și o serie de îmbunătățiri alături de lunga listă de probleme, inclusiv de securitate, reparate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

iOS 14.2 vine cu una dintre cele mai interesante și utile facilități pentru persoanele cu probleme de vedere. Acesta folosește senzorii Lidar din iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max pentru a depista persoanele aflate în apropiere și a raporta distanța la care aceștia se află.

Același update aduce numeroase îmbunătățiri pentru accesoriile Apple: optimizarea încărcării pentru AirPods, notificări cu privire la volumul prea puternic al acestora, opțiuni noi pentru dispozitivele controlate wireless prin AirPlay, suport pentru funcția de interfon din HomePod și altele.

Apple se confruntă cu stocuri insuficiente de cipuri pentru iPhone 12 CITEȘTE ȘI Apple se confruntă cu stocuri insuficiente de cipuri pentru iPhone 12

Peste 100 de emoji-uri noi sunt incluse în acest update, multe “gender-inclusive”, dar și noutăți precum gestul cu mâna al italienilor și un ninja. Utilizatorii vor avea acum la dispoziție și opt wallpaper-uri noi.

Deși a spus că iOS 14 se va concentra pe rezolvarea problemelor vechi și eliminarea a cât mai multor bug-uri, Apple încă lucrează la acestea, existând o listă stufoasă de bug-uri reparate în iOS 14.2.

Nu doar problemele de funcționare au fost vizate, ci și cele de securitate. Acest update include patch-uri pentru trei vulnerabilități 0-day descoperite și raportate de Google, vulnerabilități care erau exploatate activ de hackeri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
ipados