Apple suspendă lucrările la următoarele căști Vision Pro high-end și se duce spre modele mai ieftine

Apple suspendă lucrările la următoarele căști Vision Pro high-end și se duce spre modele mai ieftine
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2024

Apple a suspendat lucrările la următorul său set de căști de realitate mixtă Vision Pro high-end, potrivit The Information, care citează un angajat al unui producător care produce componente cheie pentru Vision Pro, transmite Reutes.

Producătorul de iPhone încă lucrează la lansarea unui produs Vision mai accesibil, cu mai puține funcții, înainte de sfârșitul anului viitor, se arată în articol, citând o persoană implicată în lanțul său de aprovizionare și o persoană implicată în fabricarea căștilor, arată news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Computerele - afectate de un bug nou al Windows CITEȘTE ȘI Computerele - afectate de un bug nou al Windows
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Apple nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters.

Compania intenționează să vândă Vision Pro în opt țări noi, inclusiv China și Japonia, în încercarea de a crește vânzările dispozitivului de 3.500 de dolari, care se confruntă cu o cerere mai lentă după entuziasmul inițial.

ULTIMA ORĂ FOTO România - din nou ținta unor atacuri DDoS ale hackerilor pro-ruși. Site-uri critice vizate CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO România - din nou ținta unor atacuri DDoS ale hackerilor pro-ruși. Site-uri critice vizate

La începutul acestei luni, Apple a ținut conferința anuală pentru dezvoltatori, unde și-a dezvăluit strategia AI mult așteptată și a anunțat un parteneriat cu producătorul ChatGPT OpenAI.

Evenimentul a dat, de asemenea, un impuls acțiunilor Apple, care au crescut acum cu peste 11% până acum în acest an, după ce erau în urmă față de colegii din Big-Tech la începutul anului din cauza cererii mai scăzute de iPhone-uri din China.

Utilizarea smartphone-urilor va fi interzisă în școlile din Los Angeles CITEȘTE ȘI Utilizarea smartphone-urilor va fi interzisă în școlile din Los Angeles

Apple a plănuit inițial să-și împartă produsul Vision în două modele, similare cu versiunile standard și Pro ale iPhone-ului său, se arată în articol.

Compania a redus prioritatea pentru succesorul Vision Pro în ultimul an, desemnând mai puțini angajați care să lucreze la următorul model, concentrându-se în același timp pe reducerea costurilor componentelor din prima generație, se mai arată în raport.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision