Apple va lansa anul acesta o versiune a căștilor AirPods Pro cu USB-C

Apple va lansa anul acesta o versiune a căștilor AirPods Pro cu USB-C
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 mar 2023

Forțată de legislația europeană, Apple face primii pași spre îmbrățișarea standardului USB-C, pe care-l va folosi de anul acesta inclusiv pe unele dintre căștile wireless ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Codul versiunii de test a sistemului de operare iOS 16.4 include trimiteri la o nouă pereche de căști Apple, care urmează a fi lansată anul acesta, iar analistul chinez Ming-Chi Kuo crede că este vorba de o versiune AirPods Pro cu USB-C.

Apple a lansat în septembrie anul trecut a doua generație a căștilor AirPods Pro, însă, acestea avea în dotare tehnologia Lightning. Viitoarea iterație a acestora va înlocui Lightning cu USB-C.

iPhone 15 Pro Max ar urma să aibă cele mai subțiri rame în jurul ecranului CITEȘTE ȘI iPhone 15 Pro Max ar urma să aibă cele mai subțiri rame în jurul ecranului

Nu se știe dacă vor exista și alte diferențe între cele două versiuni, însă, cel mai probabil, dincolo de USB-C, cele două vor fi identice. De asemenea, nu se știe dacă viitoarea carcasă cu USB-C va fi vândută și separat sau doar împreună cu o pereche de căști.

Livrările noii versiune de AirPods Pro ar urma să înceapă undeva în al doilea sau al treilea trimestru al acestui an, conform analistului chinez.

Tot anul acesta, Apple este așteptată să lanseze prima serie de smartphone-uri iPhone cu USB-C. Seria iPhone 15 urmează să fie prezentată oficial în septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casti
airpods pro
usb-c