Apple va lansa o tabletă de 16 inch

Apple va lansa o tabletă de 16 inch
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 oct 2022

Seria de tablete iPad ar putea avea, începând de anul viitor, un model cu ecran de 16 inch, semnificativ mai mare decât cel mai mare model din prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Undeva în ultimul trimestru al anului viitor, Apple va lansa o tabletă cu ecran de 16 inch, susțin sursele citate de The Information. Aceasta va fi cea mai mare tabletă lansată vreodată de compania americană.

Zvonurile de până acum vorbeau despre modele de 14 și 15 inch pe care Apple se pregătește să le lanseze, acum fiind vorba pentru prima oară de un model cu ecran de 16 inch.

Adobe a atins pragul de 1.000 de angajați în România și continuă să recruteze CITEȘTE ȘI Adobe a atins pragul de 1.000 de angajați în România și continuă să recruteze

În prezent, cea mai mare tabletă Apple este iPad Pro, dotată cu un ecran de 12,9 inch, adică aproape cât ecranul de 13,3 inch din dotarea laptopurilor MacBook Air.

O tabletă cu un ecran mai mare se va adresa cel mai probabil profesioniștilor, precum designeri și graficieni. Un ecran mai mare ar trebui să ofere și un suport mai bun pentru lucrul cu mai multe ferestre, precum noul Stage Manager lansat recent pentru iPad și MacBook.

Cel mai probabil, prețul va evolua și el direct proporțional cu dimensiunea, iar viitoarea tabletă de 16 inch va deveni și cea mai scumpă din portofoliul Apple.

Compania americană a prezentat recent două noi tablete - un iPad entry-level cu USB-C și un nou model iPad Pro cu ecran de 12,9 inch.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad