Apple va prezenta probabil noi modele de iPhone-uri la un eveniment organizat pe 10 septembrie

Apple va prezenta probabil noi modele de iPhone-uri la un eveniment organizat pe 10 septembrie
scris 30 aug 2019

Apple va prezenta probabil noi modele de iPhone-uri la un eveniment care va fi organizat pe 10 septembrie, la Steve Jobs Theater din campusul companiei din Cupertino, California, relatează Reuters.

În invitația evenimentului lansată joi, Apple a inclus un logo al companiei în cinci culori, ceea ce sugerează că va lansa mai multe culori pentru modelele noi de iPhone-uri, scrie News.ro.

Numărul atacurilor de tip phishing a crescut. China a devenit cea mai populară sursă de spam CITEȘTE ȘI Numărul atacurilor de tip phishing a crescut. China a devenit cea mai populară sursă de spam

În ultima perioadă, compania a fost în centrul problemelor provocate de tensiunile comerciale care îi afectează activitățile din China.

Apple va suporta taxele de 15% care vor fi impuse de administrația Trump pentru produse importante fabricate în China, precum smartwatch-uri și căști wireless, de la 1 septembrie, tarifele pentru iPhone-uri urmând să intre în vigoare la 15 decembrie.

Ponderea vânzărilor de iPhone-uri în totalul vânzărilor Apple a scăzut la sub 50% în trimestrul precedent, pentru prima oară în ultimii șapte ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone