Apple va repara gratuit ecranele defecte de pe iPhone 11

Apple va repara gratuit ecranele defecte de pe iPhone 11
scris 5 dec 2020

Compania americană se confruntă cu o nouă problemă de producție, care afectează unii din posesorii de iPhone 11 și pentru care va lansa un nou program de reparare.

Apple a anunțat că va lansa un program de reparare pentru o nouă problemă hardware care afectează, de această dată, anumite iPhone-uri 11 - ecranul va fi înlocuit gratuit în service-urile companiei americane.

Apple a luat această decizie după ce mai mulți posesori de iPhone 11 s-au plâns pe rețelele sociale și forumul oficial de probleme cu funcția touch a ecranului, care, practic, fac de nefolosit telefonul.

Apple a publicat topul celor mai bune aplicații CITEȘTE ȘI Apple a publicat topul celor mai bune aplicații

Ca de obicei când o astfel de problemă ajunge în presă și riscă să afecteze imaginea companiei, Apple spune că sunt afectați doar un mic procent din posesorii de iPhone 11.

Pe pagina oficială a programului de reparare se specifică că pot suferi de această problemă modelele produse în perioada noiembrie 2019 - mai 2020. Cei care dețin unul din device-urile problematice, se pot înscrie în program folosind numărul serial al dispozitivului.

Cei care au ajuns deja într-un service oficial și au plătit pentru această reparație vor primi banii înapoi, însă, pentru asta, vor trebui să contacteze serviciul de relații cu clienții al companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 11