Apple vrea să-și lanseze serviciul de streaming tv la scară mondială în prima jumătate a anului următor

Apple vrea să-și lanseze serviciul de streaming tv la scară mondială în prima jumătate a anului următor
scris 24 oct 2018

Grupul informatic american Apple vrea să-și lanseze propriul serviciu de streaming tv, destinat să concureze cu Netflix și Amazon Prime Video, pe piața din SUA undeva în prima jumătate a anului următor, informează site-ul The Information, care citează surse din apropierea acestui dosar.

În lunile care vor urma după lansarea în SUA, serviciul ar putea fi disponibil în peste 100 de țări din întreaga lume, adică o acoperire similară cu cea a rivalilor Netflix și Amazon Prime Video. Deocamdată nu există informații referitoare la cât va costa noul serviciu Apple, scrie Agerpres.

Tranzacție: Bitdefender cumpără o companie olandeză. Prima achiziție legată de tehnologie în cei 17 ani de activitate ai Bitdefender CITEȘTE ȘI Tranzacție: Bitdefender cumpără o companie olandeză. Prima achiziție legată de tehnologie în cei 17 ani de activitate ai Bitdefender

Site-ul The Information susține că noul serviciu va oferi seriale originale iar deținătorii de dispozitive Apple vor putea beneficia gratuit de acest serviciu, deși deocamdată nu este clar dacă acest lucru va fi permanent sau doar un instrument de promovare pentru creșterea numărului de utilizatori care să se aboneze la noul serviciu.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
streaming tv