ASF a primit 4 oferte pentru furnizarea a 450 de licențe Microsoft Office și Windows

ASF a primit 4 oferte pentru furnizarea a 450 de licențe Microsoft Office și Windows
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 22 apr 2016

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a primit patru oferte pentru furnizarea unui număr de 264 de licențe Microsoft Office și 180 de licențe Windows, contractul fiind estimat la 240.000 de euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertele au fost depuse de Asseco SEE, Net Brinel și asocierile formate din Softline Corporate Solutions și GeCAD Net, respectiv Ymens Teamnet și Teamnet International.

Potrivit caietului de sarcini, licitația are ca obiectiv modernizarea infrastructurii IT descentralizate a ASF, prin achiziția și implementarea pe echipamentele de tip desktop/laptop de produse software de ultimă generație.

Instanța amendează RCS&RDS și obligă operatorul să elimine din contracte clauzele abuzive CITEȘTE ȘI Instanța amendează RCS&RDS și obligă operatorul să elimine din contracte clauzele abuzive

"Pentru atingerea obiectivului, este necesară achiziția de către ASF de licențe Microsoft Office și Windows Enterprise Upgrade, compatibile cu echipamentele beneficiarului, și de servicii de instalare și configurare pentru programele ale căror licențe vor fi achiziționate", se mai spune în document.

ASF a fost înființată în 2013 pentru reglementarea și supravegherea piețelor asigurărilor, a pensiilor private, precum și a pieței de capital.

viewscnt
Afla mai multe despre
asf
licitatie
licente
windows
microsoft office