Astăzi are loc evenimentul Made by Google, unde sunt așteptate mai multe produse noi, în frunte cu smartphone-urile Pixel 8

Astăzi are loc evenimentul Made by Google, unde sunt așteptate mai multe produse noi, în frunte cu smartphone-urile Pixel 8
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 oct 2023

Google organizează astăzi cel mai important eveniment anual de hardware, eveniment dedicat prezentării mai multor produse noi din seria Pixel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Principalul punct de atracție al evenimentului va fi, cu siguranță, noua serie de smartphone-uri Pixel 8, compusă din modelele Pixel 8 și Pixel 8 Pro.

Din numeroasele informații „scăpate” deja de compania americană, este de așteptat ca modelul Pro să rămână la un ecran de 6,7 inch, la fel ca predecesorul său.

Șeful Microsoft: Bing este inferior față de Google CITEȘTE ȘI Șeful Microsoft: Bing este inferior față de Google

Cele mai importante upgrade-uri în cazul acestui model sunt așteptate să vină pe partea foto. Se speculează că sistemul foto va fi compus dintr-o cameră principală de 50MP și două camere de 48MP ultrawide și tele, cu 5x zoom optic.

Un alt zvon interesant vorbește despre dotarea acestui model cu un senzor de măsurarea a temperaturii corporale, care ar deschide calea unor funcții de sănătate.

Pixel 8, modelul mai ieftin, ar urma să aibă două camere foto. Alături de camera principală de 50MP, ar trebui să mai existe o cameră ultrawide de 12MP.

Este posibil ca cele două smartphone-uri să aibă la bază Tensor G3, o nouă versiune a chipset-ului dezvoltat de Google.

În cadrul aceluiași eveniment se așteaptă ca gigantul american să mai prezinte smartwatch-ul Pixel Watch 2 și noi culori pentru căștile Pixel Buds Pro.

Tot aici ar putea să fie anunțată lansarea oficială a sistemului de operare Android 14.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone
smartwatch
android 14