ASUS M3700: un PC all-in-one pentru o experiență de divertisment supremă

ASUS M3700: un PC all-in-one pentru o experiență de divertisment supremă
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 17 dec 2021

Calculatoarele de tipul all-in-one oferă o experiență de utilizare aparte față de un calculator desktop obișnuit, iar ASUS M3700 o face cu o eleganță deosebită, oferind o experiență de divertisment supremă cu un ecran edge-to-edge fantastic și un sistem audio cu tehnologie bidirecțională de anulare a zgomotului asistat de inteligența artificială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

PC-urile nu mai sunt de mult timp simple unelte funcționale, ci oferă utilizatorilor o modalitate de a-și exprima individualitatea, iar ASUS M3700 este un foarte elegant PC all-in-one cu ecran de 27 inch care întoarce privirile grație suportului sculptat dintr-o singură bucată de aluminiu, conceput pentru o stabilitate de invidiat și, totodată, un aspect grațios ce pornește de la caracterul chinezesc 人, care semnifică „uman”.

Eleganța lui M3700 este însoțită de funcționalitate și ergonomie care vin în sprijinul utilizatorului, iar acest lucru este imediat evident dacă te uiți la balamaua perfect echilibrată pentru a menține ecranul ferm în poziție, dar care permite, totodată, înclinarea afișajului fără efort în poziția cea mai confortabilă pentru privitor.

Un incredibil display NanoEdge

Avantajul de necontestat al lui ASUS M3700 este economia de spațiu pe birou, dar care nu se traduce în sacrificii ale spațiului de lucru, acesta fiind mai mult decât generos datorită ecranului de 27 inch cu tehnologie de vizualizare largă, edge-to-edge, oferind un raport ecran-corp impresionant de 91%, posibil doar prin marginile NanoEdge extrem de subțiri, măsurând doar 3 mm grosime.

ASUS M3700: un PC all-in-one pentru o experiență de divertisment supremă

Ecranul oferă un control tactil precis cu 10 puncte de presiune simultane, care te ajută să interacționezi cu ASUS M3700 folosind gesturi intuitive cu mai multe degete. Rezoluția Full HD te va face să te bucuri de filme și jocuri cu detalii vii, datorită contrastului și culorilor uimitoare.

Totul este controlat de tehnologia ASUS Splendid, care acționează automat, fără să necesite intervenția ta, asigurând culori reale în orice situație datorită acoperirii integrale a gamei de culori sRGB, indiferent de unghiul din care privești ecranul.

Și pentru că ar fi păcat să nu poți folosi superbul ecran de 27 inch al lui M3700 împreună cu alte dispozitive, ASUS a dotat acest model de all-in-one cu un port HDMI de intrare, care îl transformă într-un monitor pentru un laptop de gaming, un TV pentru consola de jocuri sau pentru un TV Box.

Un al doilea port HDMI de ieșire permite atașarea unui afișaj secundar, pentru spațiu de lucru și distracție mărit.

Tehnologie audio de ultimă generație

Procesele de multitasking rapid sunt faciliate de procesorul AMD, până la Ryzen 7, însă ceea ce te va da pe spate este sistemul de boxe integrate cu bass-reflex, similar cu cel folosit de sistemele hi-fi, care oferă un bas neted și puternic, un sunet clar și complet, folosind doar două difuzoare stereo de înaltă calitate.

Sunetul este optimizat de tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster, care combină în cazul lui ASUS M3700 hardware-ul audio puternic și software-ul reglat fin de procesatorul audio DTS cu mai multe setări prestabilite pentru muzică, filme și jocuri.

ASUS M3700: un PC all-in-one pentru o experiență de divertisment supremă

Și, pentru că depindem din ce în ce mai mult de conferințe online cu colegii, prietenii sau cu familia, ASUS M3700 oferă un sistem bidirecțional de anulare a zgomotului de fond, asistat de un AI cu învățare automată, care elimină foarte eficient sunetele deranjante, ca si cum te-ai afla în aceeași cameră cu persoana de la celălalt capăt al firului, fără interferențe.

ASUS M3700 este un PC elegant și performant care îți oferă o experiență de divertisment supremă, fără a face compromisuri la niciun capitol și acest lucru se vede din clipa în care îl scoți din cutie.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus m3700
pc