Bitdefender creează o divizie specială de securitate pentru centre de date și infrastructură cloud. Structura va fi condusă de americanul Michael Gable

Bitdefender creează o divizie specială de securitate pentru centre de date și infrastructură cloud. Structura va fi condusă de americanul Michael Gable
scris 4 iun 2018

Producătorul român de aplicații de securitate IT Bitdefender creează o divizie specială pentru soluții dedicate centrelor de date și infrastructurii cloud, care va fi condusă de americanul Michael Gable.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania consideră că acordarea unei atenții sporite soluțiilor securitate pentru centre de date va genera o creștere "explozivă", această piață având un potențial foarte ridicat.

Michael Gable, cu peste 20 de ani de experiență în vânzări, alianțe strategice, servicii profesionale și vânzări, se va alătura Bitdefender ca vicepreședinte pentru centre de date.

iCEE.fest 2018, în linie dreaptă: două săptămâni până când giganții Internetului si tehnologiei vin la Bucuresti. Ultimele bilete se scumpesc mâine CITEȘTE ȘI iCEE.fest 2018, în linie dreaptă: două săptămâni până când giganții Internetului si tehnologiei vin la Bucuresti. Ultimele bilete se scumpesc mâine

Tehnologia Bitdefender protejează datele digitale a circa 500 de milioane de utilizatori.

Afacerea Bitdefender a fost fondată de soții Măriuca și Florin Talpeș, însă România generează sub 2% din veniturile companiei.

Bitdefender SRL, cel mai mare producător de software controlat de români, a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 453,17 milioane de lei, de la 276,89 milioane de lei, dintre care peste 90% reprezintă exporturi pe toate continentele. Cu aproape 1.000 de salariați, compania a raportat un profit net de 27,7 milioane de lei, de la 57,6 milioane de lei în 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
centre date
cloud
michael gable
securitate
bitdefender
romani
diviziie