Blugento și-a dublat cifra de afaceri

Blugento și-a dublat cifra de afaceri

Sandu Băbășan, CEO Blugento

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2021

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de eCommerce, a înregistrat anul trecut dublarea cifrei de afaceri, la peste 1 milion de euro. Evoluția are loc în contextul accelerării procesului de transformare digitală a companiilor, pe fondul creșterii industriei de eCommerce în ultimul an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„20% din totalul tranzacțiilor efectuate anul trecut pe platforma Blugento au fost făcute de companii. Ne așteptăm la o dublare a numărului de tranzacții B2B anul acesta, atât pe fondul atragerii de noi clienți pe acest segment, dar și ca urmare a utilizatorii platformei eCommerce B2B. La nivel general, ne așteptăm la o creștere a vânzărilor către companii, pe măsură ce tot mai multe business-uri migrează în online”, spune Sandu Băbășan, CEO Blugento, estimând, pentru anul în curs, o creștere de peste 50% a cifrei de afaceri față de anul anterior.

Tranzacție: Grupul norvegian Visma, evaluat la peste 10 miliarde de euro, semnează o nouă achiziție în România, preluând pachetul majoritar al Keez. Succesul business-ului, explicat la PROFIT NEWS TV CITEȘTE ȘI Tranzacție: Grupul norvegian Visma, evaluat la peste 10 miliarde de euro, semnează o nouă achiziție în România, preluând pachetul majoritar al Keez. Succesul business-ului, explicat la PROFIT NEWS TV

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento.

Blugento are în prezent peste 400 de clienți.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
blugento
ecommerce