BOOKR atrage o investiție pre-seed de 120.000 de euro, evaluare de 1 milion de euro

BOOKR atrage o investiție pre-seed de 120.000 de euro, evaluare de 1 milion de euro

Flavius Fulea, CEO & Co-founder BOOKR

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2021

Startup-ul clujean de rezervări BOOKR încheie un plasament privat din runda pre-seed și atrage o investiție de 120.000 de euro, la o evaluare inițială de 1 milion de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Printre investitorii care s-au alăturat proiectului se numără câteva profile de „smart money”, printre care Sandu Băbășan, antreprenor, Ana Maria Lupoian, manager și antreprenor în verticala medical, Lucian Ciocan, investitor și dezvoltator imobiliar, Adrian Chiruță, antreprenor digital, arată Start-Up.ro.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

”Investiția atrasă ne permite să continuăm dezvoltarea aplicației BOOKR și adaptarea acesteia pentru a satisface în manieră eficientă nevoile sistemului medical românesc, atât în ceea ce privește experiența pacienților cu programările, cât și activitatea clinicilor și spitalelor. În acest moment lucrăm la construirea unui business model care să ne permită accesul eficient pe această verticală. În plus, începând cu luna ianuarie 2022 dăm startul primului parteneriat oficial din acest domeniu”, spune Flavius Fulea, CEO & Co-founder BOOKR.

În noiembrie 2021, în echipa BOOKR s-a alăturat Bogdan Haș, fostul director național Johnson&Johnson, pe divizia Medical Devices.

”Organizarea plasamentului privat a fost una dintre cele mai bune decizii strategice pe care le-am luat în procesul dezvoltării BOOKR. Aceasta rundă pre-seed ne-a permis să controlăm activ atât profilele investitorilor țintiți, cât și desfășurarea procesului prin intermediul canalelor private, într-un timp mult mai scurt. Dincolo de atragerea investiției, plasamentul privat ne-a permis să aducem în echipa BOOKR profile de tipul „smart money”, care vin cu expertiză extensivă, fie în scalarea de startup-uri la nivel național și internațional, fie în extinderea lor pe anumite verticale cheie”, spune Fulea.

viewscnt
Afla mai multe despre
bookr
rezervari