Britanicii petrec aproape 50 de zile pe an conectați la internet

Britanicii petrec aproape 50 de zile pe an conectați la internet
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2019

Disponibilitatea internetului de mare viteză, site-urile de social media precum Facebook și utilizarea pe scară largă a telefoanelor inteligente sunt citate printre motivele principale pentru care adulții din Marea Britanie au petrecut anul trecut, în medie, aproape trei ore și cincisprezece minute pe zi online, cu 11 minute mai mult în comparație cu anul 2017, conform unui studiu citat joi de Press Association. Astfel, rezultă că britanicii petrec aproape 50 de zile pe an conectați la internet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară
FOTO Cum va arăta noul mod întunecat din iOS 13 CITEȘTE ȘI FOTO Cum va arăta noul mod întunecat din iOS 13

Publicat în raportul ''Online Nation'' al autorității de reglementare din domeniul comunicațiilor din Marea Britanie (OFCOM) studiul relevă că un utilizator YouTube petrece, în medie, douăzeci și șapte de minute pe zi conectat la acest site. De asemenea, nouă din zece utilizatori care accesează Facebook petrec zilnic douăzeci și trei de minute pe acest site. Această perioadă este echivalentă cu șase zile pe an petrecută pe fiecare dintre aceste site-uri scrie Agerpres.

Studiul a relevat de asemenea că în ultimele douăsprezece luni aproximativ un sfert dintre copii s-au confruntat cu fenomenul de ''cyberbullying'' - hărțuirea în mediul online - dar și cu cereri de prietenie nedorite și mesaje de la persoane necunoscute.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
internet
britanici