Ce va lansa Apple pe 12 septembrie

Ce va lansa Apple pe 12 septembrie
scris 10 sep 2018

Apple va organiza tradiționalul eveniment anual din toamnă pe 12 septembrie, eveniment la care, ca de obicei, în prim plan vor fi iPhone-urile.

12 septembrie este data la care Apple va organiza al unsprezecelea eveniment de lansare pentru iPhone. Însă, în timp, acest eveniment a devenit scena de lansare și a altor produse, alături de iPhone-uri.

Cel mai probabil, noile iPhone-uri vor fi păstrate pentru finalul evenimentului, un eveniment care va începe cu prezentarea unor noi date despre produsele și serviciile Apple.

FOTO Primul telefon cu cinci camere foto ar putea purta brandul Nokia CITEȘTE ȘI FOTO Primul telefon cu cinci camere foto ar putea purta brandul Nokia

Apple Watch

Înaintea iPhone-urilor, Apple este așteptată să prezinte o nouă versiune de Apple Watch.

Din punct de vedere tehnic nu sunt anunțate schimbări importante, însă noua versiune ar trebui să aducă prima schimbare majoră de design din momentul lansării oficiale în urmă cu 3 ani.

La fel ca smartphone-urile, este de așteptat ca noul smartwatch Apple să beneficieze de pe urma îngustării ramelor și să acomodeze același ecran într-un spațiu mai redus sau un ecran mai mare în același spațiu. Mai probabilă este a două variantă.

Noul Apple Watch va beneficia și de o versiune nouă a sistemului de operare watchOS, ajuns la versiunea 5. Aceasta include, printre altele, un sistem mai bun de notificări, un mod walkie-talkie și poate realiza automat detectarea activităților sportive.

Jack Ma, președinte executiv al Alibaba, se retrage din funcție într-un an CITEȘTE ȘI Jack Ma, președinte executiv al Alibaba, se retrage din funcție într-un an

iPhone X3

Informațiile neoficiale vehiculate până acum susțin că Apple va prezenta anul acesta trei noi versiuni de iPhone.

În centrul celor trei se afla iPhone XS, urmașul probabil identic al lui iPhone X. Acesta va păstra același design, cu ecran de 5,8 inch, dar va dispune de un set de componente aduse la zi.

Deasupra acestuia în grila de prețuri va fi plasat un model mai mare, cu un ecran de 6,5 inch. Se va numi din câte se pare iPhone XS Max și va dispune, în afara ecranului mai mare, de o baterie cu o capacitate mai mare.

Cele două modele vor avea în comun o mare parte din dotările tehnice, inclusiv ecranul OLED și securizarea pe baza tehnologiei Face ID.

Aplicația rutieră Twelp oferă reducere de 5% șoferilor posesori de carduri Mastercard CITEȘTE ȘI Aplicația rutieră Twelp oferă reducere de 5% șoferilor posesori de carduri Mastercard

Cel mai ieftin dintre cele trei va fi un model cu ecran LCD de 6,1 inch, care ar urma să ia locul vechilor iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Și acesta urmează să folosească Face ID, ceea ce înseamnă că Apple va renunța complet de anul acesta la Touch ID, tehnologie care va fi înlocuită cu Face ID inclusiv pe iPad.

În seara în care sunt prezentate noile iPhone-uri este așteptat să devină disponibilă și a 12-a versiune a sistemului de operare iOS. Acesta nu va aduce noutăți majore, însă promite un sport de performanță semnificativ, spor care va fi mai vizibil la modelele mai vechi, precum iPhone 6.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
watch
ios