Cel mai important eveniment Microsoft se mută online

Cel mai important eveniment Microsoft se mută online
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 mar 2020

La fel ca multe alte evenimente programate în prima parte a anului, Microsoft nu va mai ține un eveniment Build fizic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Build este cel mai important eveniment pe care Microsoft îl organizează anual și unul dintre cele mai așteptate eveniment din zona de tehnologie.

Anul acesta, de teama infectărilor cu coronavirus, Microsoft a anunțat că nu va mai organiza evenimentul, care trebuia să aibă loc între 19 și 21 mai în Seattle.

Apple închide toate magazinele din Italia CITEȘTE ȘI Apple închide toate magazinele din Italia

Seattle este unul din orașele americane cel mai grav afectate de coronavirus. Se estimează că aici sunt peste 1.100 de cazuri și că, în lipsa unor măsuri drastice, acestea ar putea ajunge la 25.000 până în aprilie.

Evenimentul Build din 2020 va avea loc, însă, în mediul virtual. Prezentările și anunțurile vor putea fi urmărite prin intermediul transmisiunilor video online.

Deși este un eveniment dedicat dezvoltatorilor, în cadrul Build Microsoft face importante anunțuri în fiecare an, privind produse precum Windows, Office și altele. Anul acesta, sunt așteptate cu mare interes anunțurile legate de dispozitivele cu două ecrane.

Anularea Build nu este o surpriză, în contextul actual. Anunțul era așteptat chiar mai devreme. Google a anunțat anularea evenimentul I/O de acum 10 zile.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
coronavirus