Toți angajații Twitter, obligați să lucreze de acasă

Toți angajații Twitter, obligați să lucreze de acasă
scris 12 mar 2020

Lucrul de acasă a devenit obligatoriu pentru toți angajații rețelei sociale Twitter, ca măsură de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

După recomandarea de a lucra de acasă, din urmă cu câteva săptămâni, pentru angajații Twitter a venit obligația de a lucra de acasă. Este vorba de absolut toți angajații companiei, din întreaga lume.

Obligativitatea este valabilă și pentru cei ale căror sarcini nu pot fi realizate complet din alt loc decât de la birou.

Google le recomandă angajaților din America să lucreze de acasă CITEȘTE ȘI Google le recomandă angajaților din America să lucreze de acasă

Twitter va continua să plătească salariile și contractele pentru toate tipurile de angajați, inclusiv cei care lucrează part-time. De asemenea, compania americană va suporta cheltuielile necesare amenajării birourilor la domiciliu și cele suplimentare pentru îngrijirea copiilor în aceste cazuri.

Twitter nu este prima companie de tehnologie care și-a trimis angajații să lucreze de acasă, însă aceasta este cea mai dură măsură măsură luată până acum în contextul coronavirus.

COVID-19 a fost declarat ieri pandemie de Organizația Mondială A Sănătății, după ce virusul ajuns în 114 țări, infectând peste 118.000 și ucigând deja peste 4.000.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
coronavirus