Cel mai nou sistem de operare Apple blochează unele din laptopurile companiei

Cel mai nou sistem de operare Apple blochează unele din laptopurile companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 nov 2020

Anumite laptopuri MacBook Pro se blochează din cauza celui mai nou update de macOS, fără vreo posibilitate de rezolvare a problemei din partea utilizatorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe rețelele sociale și forumurile Apple este raportată o nouă problemă cauzată de software-ul companiei americane, afectate de această dată fiind anumite laptopuri MacBook Pro.

Unii dintre utilizatori se plâng de faptul că laptopul se blochează pe un ecran negru în timpul instalării Big Sur, cea mai nouă versiune de macOS. Aceeași utilizatori spun că niciuna dintre căile tradiționale de rezolvare a acestui gen de probleme nu funcționează.

Primii posesori de iPhone 12 mini se plâng deja de o problemă tehnică CITEȘTE ȘI Primii posesori de iPhone 12 mini se plâng deja de o problemă tehnică

Din câte se pare, cele mai afectate sunt laptopurile MacBook Pro cu ecran de 13 inch cumpărate între finalul lui 2013 și mijlocul lui 2014.

Nu există deocamdată vreo reacție sau soluție oficială.

Big Sur a întâmpinat mai multe probleme în momentul lansării, cea mai semnificativă dintre acestea având de a face cu verificarea de malware a laptopurilor înainte de instalarea sistemului de operare.

Această facilitate, combinată cu numărul mare instalări, a îngreunat serverele Apple, care, la rândul lor, au încetinit instalarea și rularea sistemului operare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
big sur
macos
macbook pro