Cel mai nou update de iOS a adus linii colorate pe ecranele de iPhone 14 Pro‌

Cel mai nou update de iOS a adus linii colorate pe ecranele de iPhone 14 Pro‌
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 dec 2022

Cele mai scumpe modele din seria iPhone 14 nu se împacă tocmai bine cu iOS 16.2, care introduce un bug de care doar aceste versiuni par să sufere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe mai multe forumuri de specialitate și rețele sociale utilizatorii modelelor iPhone 14 Pro‌ și iPhone 14 Pro‌ Max se plâng că, după cel mai nou update de iOS, s-au trezit cu linii orizontale pe ecran.

Una sau mai multe linii galbene și/sau verzi pot fi văzute pe ecranele acestor modele. Din fericire, acestea nu sunt vizibile în permanență, ci doar când telefonul este pornit, înainte de încărcarea sistemului de operare.

Apple ar putea renunța la iPhone SE 4 CITEȘTE ȘI Apple ar putea renunța la iPhone SE 4

Oficialii Apple care le-au oferit suport tehnic celor afectați, spun că problema este cunoscută în cadrul companiei și că se lucrează la o rezolvare.

Un alt aspect pozitiv vine din faptul că nu este o problemă cu ecranul dispozitivelor, ci doar un bug software care va fi rezolvat printr-un viitor update de iOS.

Nu se știe, însă, când va venit acest update. Apple tocmai a lansat iOS 16.2, iar următorul update, iOS 16.3, nu va ajunge pe iPhone-uri mai devreme de primul trimestru al anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
iphone 14 pro‌