Cel mai recent update de Windows creează probleme chiar pentru laptopurile Microsoft

Cel mai recent update de Windows creează probleme chiar pentru laptopurile Microsoft
scris 16 iul 2019

Microsoft a decis să blocheze cel mai recent update major de Windows 10 pentru ca acesta să nu poată fi instalat pe laptopurile Surface, ca urmare a problemelor create exact pe laptopurile vândute de producătorul sistemului de operare.

După lansarea primului update major din acest an, utilizatorii unora din laptopurile Surface, laptopuri produse chiar de Microsoft, s-au trezit să sistemul de operare nu mai recunoaște plăcile video Nvidia.

Afectate sunt versiune cele mai scumpe de Surface Book 2, acestea fiind cele care includ, pe lângă placa video integrată, o placă video Nvidia care oferă performanță mai bună pentru jocuri și aplicații 3D.

Microsoft le recomandă celor care au instalat deja update-ul să intre în Device Manager și să scaneze pentru hardware nou. În paralel, pentru a-i scuti pe ceilalți utilizatori de aceste probleme, compania americană a decis să blocheze actualizarea laptopurilor afectate.

Microsoft renunță la jocurile online din Windows CITEȘTE ȘI Microsoft renunță la jocurile online din Windows

Update-urile de Windows din ultimii doi ani au devenit o sursă inepuizabilă de probleme și instabilitate pentru sistemul de operare, neexistând practic actualizare majoră care să nu aducă un val de probleme pe un număr mai mic sau mai mare de sisteme.

Este însă pentru prima oară când aceste probleme afectează direct și strict chiar laptopurile produse de Microsoft, despre care s-ar fi crezut că se află în fruntea listei de testare a actualizărilor de Windows.

Este un nou semnal de neîncredere pentru utilizatori și, mai ales pentru companiile care folosesc Windows 10, mai ales după ce anul trecut, ca urmare a numeroaselor probleme create de update-uri, Microsoft a promis că în 2019 se va concentra pe stabilitate și rezolvarea problemelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows
surface
laptopuri