CIA va fi prezentă pe Instagram

CIA va fi prezentă pe Instagram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 apr 2019

Agenția de spionaj americană va avea cont pe Instagram, fiind ajutată în configurarea acestuia de oficialii companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul CIA, Gina Haspel, a anunțat în cadrul unui discurs susținut la Univesitatea Auburn din Alabama că CIA va avea în curând un cont de Instagram.

Agenția americană este deja prezentă pe Facebook și Twitter, unde este apreciată pentru postărilor misterioase și amuzante și unde este urmărită de foarte mulți tineri.

Nu se știe data la care contul CIA de Instagram va fi deschis oficial printr-o primă postare, însă reprezentanții companiei lucrează împreună cu cei de la Instagram în acest sens.

Serviciul de Telecomunicații Speciale vrea să cumpere routere în valoare de aproape 7,4 milioane euro CITEȘTE ȘI Serviciul de Telecomunicații Speciale vrea să cumpere routere în valoare de aproape 7,4 milioane euro

Se pare că CIA a avut cerințe speciale de securitate și nu numai, drept urmare Instagram va lua măsuri speciale. Până atunci, se pare că există o pagină care ține locul celei care va deveni oficială, unde se testează diverse configurații.

Nu este prima oară când Instagram acordă atenție specială unei agenții guvernamentale americane și nici nu este prima rețea socială care face acest lucru.

Twitter, spre exemplu, are un lung istoric de colaborare cu instituțiile și agențiile americane, pe care le-a ajutat să-și lanseze conturile și le-a îndeplinit diverse cerințe speciale.

CIA se va alătura astfel altor agenții americane de securitate, precum FBI și TSA. Însă, spre deosebire de cele două cunoscute pentru postările nu tocmai interesante, de la CIA publicul are alte pretenții când vine vorba de rețele sociale.

viewscnt
Afla mai multe despre
cia
fbi
tsa
instagram