Cine sunt Vlad Bontea și Pavel Popescu, susținuți de PSD și PNL la arbitrul pieței telecom

Cine sunt Vlad Bontea și Pavel Popescu, susținuți de PSD și PNL la arbitrul pieței telecom
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2023

PSD îl susține pe Vlad Bontea la postul de vicepreședinte ANCOM, iar PNL, pe Pavel Popescu pentru un post similar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Mandatele lui Eduard Lovin și Bogdan Iana, actualii ocupanți ai celor două posturi de vicepreședinți, expiră în acest an.

PREMIERĂ Orange și Vodafone au realizat în România primele apeluri 4G peste o rețea-pilot partajată, bazată pe Open RAN: Am dezvoltat un model care va servi drept referință pentru extinderea rețelelor mobile către comunitățile rurale din Europa CITEȘTE ȘI PREMIERĂ Orange și Vodafone au realizat în România primele apeluri 4G peste o rețea-pilot partajată, bazată pe Open RAN: Am dezvoltat un model care va servi drept referință pentru extinderea rețelelor mobile către comunitățile rurale din Europa

Cine e Vlad Bontea

A fost deputat PSD în mandatul 2016-2020 și șef al PSD Strehaia. În perioada 2014 – 2016 a fost vicepresedinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, arată G4Media.ro

Din 2006 până ân 2012 a fost Director Departament Pază la Agenția Română de Securitate, iar  în perioada 2003 – 2006 a fost Director Departament Pază la Agenția de Pază Arcadia.

El a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Bioterra și are un master la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”. A urmat și un Curs postuniversitar de Managementul Strategic al Afacerilor Interne, la Colegiul Național al Afacerilor Interne.

Posesorii smartphone-urilor iPhone 15 se plâng de probleme cu conexiunile WiFi și NFC CITEȘTE ȘI Posesorii smartphone-urilor iPhone 15 se plâng de probleme cu conexiunile WiFi și NFC

Cine e Pavel Popescu

Este vicepreședinte PNL, șeful PNL Sector 4, deputat. A susținut constant poziția SUA în ceea ce privește eliminarea companiilor din China din piața internă de telecom, mai ales în privința 5G.

A fost președintele comisiei de apărare din Camera Deputaților, schimbat la începutul acestui an din funcție de Nicolae Ciucă.

A absolvit Facultatea de științe Economice, Informatică și Inginerie „Vasile Goldiș”, Arad (România). Licențiat în Administrarea Afacerilor – (absolvit Universitatea ”Ioan Slavici”, Timișoara) în 2014. Între 2008 și 2011 a făcut Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest, Timișoara, specialitatea Informatică Economică – 3 ani de studii.

A muncit în Norvegia în construcții și a fost administratorul unei companii în Norvegia. A fost președinte al organizației creștine studențești AMiCUS.

viewscnt
Afla mai multe despre
vlad bontea
pavel popescu