Clienții Clicknet Email, avertizați să-și salveze datele. Telekom închide definitiv serviciul

Clienții Clicknet Email, avertizați să-și salveze datele. Telekom închide definitiv serviciul
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2015

Clicknet Email, serviciul oferit de Telekom, nu va mai fi disponibil începând cu 23 august 2015. Compania a anunțat decizia fără a face publice motivele, precizând doar că acest lucru vine "ca urmare a deciziei partenerilor noștri".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Înainte să renunți la contul Clicknet Email, asigură-te că toate datelele (contacte, email-uri, calendar, etc.) sunt salvate pe echipamentele tale, sub formă de arhivă. De asemenea, pentru a nu afecta activitatea ta, poți păstra și poți avea în continuare acces la conținutul contului tău, dacă transferi toate datele către un cont de Gmail", se mai arată în mesajul companiei, care oferă informații despre cum un utlizator își poate salva emailurile și contactele existente pe Clicknet.

Telekom Romania Communications este o companie de telecomunicații cu sediul la București, lansată pe 13 septembrie 2014. Compania, este o subsidiară a Deutsche Telekom. Principalele domenii de activitate ale companiei sunt telefonia fixă și mobilă, internet și televiziune digitală prin satelit. Concurenții principali ai acesteia sunt UPC, RCS & RDS, Vodafone și Orange.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
clicknet email