Connections intră pe piața din Asia

Connections intră pe piața din Asia

Bogdan Florea, fondator și CEO Connections

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2019

Compania Connections, specializată în IT Outsourcing, Business Process Outsourcing și Software Development, având activități pe piața de digital transformation din România, cu birouri în Bulgaria și Serbia, intră pe piața din Asia, unde va furniza servicii de Robotic Process Automation și Software Development.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Connections își va incepe activitatea printr-un birou de vânzari în Taipei (Taiwan), condus de canadianul Grant Caldwell, CEO-ul desemnat de companie pentru a conduce operațiunile din regiune.

"Zona ASEAN are un apetit deosebit pentru startup-uri fintech, piața este reglementată foarte strict, există un specific local al modului de networking, care trebuie asumat și deprins, precum și preferință către abordarea top-down, respectiv selecția relațiilor utile și a resurselor adecvate, înainte de a începe efectiv activitatea. Zona ASEAN este un important pol financiar al lumii, o zonă cu puternice industrii manufacturiere, de transport și logistică, așadar potențialul este enorm în zona automatizării proceselor de business. În următorii patru ani, estimăm vânzări de aproximativ 3 milioane de euro din  RPA și software development", explică decizia Bogdan Florea, fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

Facebook a eliminat în primul trimestru al anului aproximativ 2,2 miliarde de conturi false CITEȘTE ȘI Facebook a eliminat în primul trimestru al anului aproximativ 2,2 miliarde de conturi false

“Suntem încrezători în această extindere. Cu siguranță vor exista provocări, de la limbă până la modul de a face business, dar în lumea globală în care trăim, tehnologia e un liant. În plus, suntem bine poziționați în ecosistemul de intelligent automation, avem expertiză dovedită în România, CEE și Middle East, ne dorim să intrăm pe piețe noi și avem motivația necesară să o facem. Cu biroul din Asia ne vom concentra pe proiecte în zona de operațiuni din industrii precum finanțe, logistică, producție și transport”, mai adaugă Bogdan Florea.

Connections mai deține în România un sediu de 500 metri pătrați în centrul capitalei, unde se află departamentele de Software development, Operations, HR Admin, IT Support, Recrutare & Brand Development și Finance, dar și birouri de 300 metri pătrați în Sofia și Belgrad unde a optat pentru soluții de shared offices.

Connections este lider pe piața de digital transformation din România, având 300 de angajați și birouri în Bulgaria, Serbia și planuri de extindere la nivel global. Compania este specializată în IT Outsourcing, Business Process Outsourcing și Software Development. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail.

Începând cu luna iulie 2018, Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. 

Connections a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 5,5 milioane euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
connections
iride business park