Counsel Group Frankfurt își consolidează poziția pe piața din România

Counsel Group Frankfurt își consolidează poziția pe piața din România

Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF Romania

Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2021

După un an atipic, care a impus reguli noi și găsirea unor soluții rapide și competitive, Counsel Group Frankfurt, organizație cu acționariat româno-german, specializată în furnizarea de servicii și soluții software, continuă să își consolideze poziția pe piața din România prin extinderea echipei de management, creșterea numărului de angajați și al clienților noi, ca și investiții într-un nou sediu la Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Urmând procesul de dezvoltare și consolidare a prezenței pe piața de servicii și soluții IT din România, în primul trimestru al acestui an, Counsel Group Frankfurt s-a concentrat pe zona de vânzări și creșterea numărului de angajați. ”Suntem încrezători că principalele obiective de business setate pentru 2021, deși foarte ambițioase, sunt realizabile. Vorbim aici despre îmbunătățirea calității serviciilor pentru clienții existenți, creșterea cifrei de afaceri de la 830.000 euro la 2.500.000 euro pentru Serviciile de Integrare prin proiecte noi cu tehnologiile IBM AppConnect Enterprise, Dell Boomi, MuleSoft, transformarea din metodologia Scrum în SAFe pentru cel mai mare proiect al nostru, pornirea primelor proiecte în CGF UAE și, nu în ultimul rând, extinderea biroului din Iași la 100 de membri până la sfârșitul acestui an”, afirmă Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF Romania.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Conform planului de dezvoltare regională, numărul angajaților din Iași a crescut de la 30, la finalul anului trecut, la 43 în prezent. ”Sunt oportunități de business pe care le anticipam. În consecință, avem nevoie de oameni de încredere care să ne fie alături în drumul nostru de a construi o organizație sustenabilă și un brand puternic la Iași. Dacă inițial, aici ne preocupa doar zona de Service Operations, de curând am început să creștem și aria de Managed Services și zona de Integration Services.”, mai spune Alexandru Sgâncă.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Din punct de al investițiilor, Counsel Group Frankfurt este în proces de achiziționare a unui nou spațiu de birouri ultracentral în Iași, de aprox. 400 mp. În acest sens s-a aplicat pentru un credit de investiții în valoare de 700.000 euro.

Extinderea a avut loc și în ceea ce privește echipa, atât la nivel local, cât și de grup, cu doi senior manageri: Mihai Coropcianu - Delivery Location Manager pentru Iași și Andrei Mititelu - noul Director of Technology and Strategy.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

În ultimul trimestru al anului trecut, Counsel Group Frankfurt și-a extins și portofoliu de servicii cu o nouă linie de business, Counsel Group Technology, prin care oferă consultanță pentru implementarea în mediul enterprise a diverselor tehnologii.

Counsel Group Frankfurt SRL a fost fondată în 2018 și este o organizație specializată în furnizarea de servicii și soluții software. CGF Romania operează prin cinci unități de business: Project & Service Delivery Management, Application Management Services, Application Operations Center, Enterprise Application Integration și  Technology Services.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

CGF România are birouri în București și Iași.  

viewscnt
Afla mai multe despre
counsel group frankfurt
software