Cubanezii vor avea, în sfârșit, acces la internet mobil

Cubanezii vor avea, în sfârșit, acces la internet mobil
scris 5 dec 2018

Cubanezii vor avea începând de marți acces deplin la internet pe telefoanele mobile, a anunțat directoarea companiei de stat care deține monopolul în telecomunicații, relatează DPA.

Mayra Arevich, directoarea Companiei de telecomunicații din Cuba (ETECSA), a declarat, în cadrul unui anunț televizat, că populația va primi acces ''gradual și progresiv'' la date mobile, scrie Agerpres.

FOTO Samsung, prins cu reclamă amăgitoare: camera unui telefon, promovată cu o fotografie făcută, în realitate, de un aparat profesionist DSLR CITEȘTE ȘI FOTO Samsung, prins cu reclamă amăgitoare: camera unui telefon, promovată cu o fotografie făcută, în realitate, de un aparat profesionist DSLR

Patru pachete de date mobile vor fi disponibile, însă acestea se vor adresa doar posesorilor de dispozitive dotate cu tehnologie 3G, se precizează într-un comunicat emis de ETECSA.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
internet mobil
cuba