Digi - nou record în Spania cu o ofertă

Digi - nou record în Spania cu o ofertă
scris 9 sep 2021

Internet prin fibră optică cu o viteză de 10 Gbps este noul record din Spania stabilit de Digi, operatorul român de telefonie și internet, care și-a extins serviciile și pe piața spaniolă, scrie cotidianul spaniol El Pais.

Este un produs fără precedent pentru piața rezidențială din Spania, în contextul în care cei 4 concurenți oferă acum doar internet prin fibră cu o viteză maximă de 1 Gbps pe secundă, adică de 10 ori mai mică decât viteza Digi, scrie publicația.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Prețurile sunt de asemenea invocate, cu 30 de euro pe lună oferta operatorului român fiind la jumătate față de cele mai mici tarife din piața locală, mai scrie publicația.

Operatorul român este compania de telefonie și internet cu cea mai mare creștere a numărului de clienți în Spania. Are deja 3 milioane de clienți, dintre care 2,6 milioane sunt pe telefonie mobile, 325.000 pe internet prin fibră și peste 110.000 de clienți de telefonie fixă.

FOTO LG prezintă un nou tip de ecran pliabil CITEȘTE ȘI FOTO LG prezintă un nou tip de ecran pliabil

Digi operează la acest moment în România (RCS&RDS), Ungaria (Digi T.S. kft), Spania (Digi Spain Telecom SLU) și Italia (Digi Italy SL).

În Spania, Digi se luptă cu MasMovil, Orange și MoviStar.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi
spania