Digital Innovation Summit Bucharest 2024: Conferințe de top și oportunități strategice în securitatea cibernetică

Digital Innovation Summit Bucharest 2024: Conferințe de top și oportunități strategice în securitatea cibernetică
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 mar 2024
Anul acesta, între 16 și 18 aprilie, la Palatul Parlamentului, Institul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București organizează DIGITAL INNOVATION SUMMIT BUCHAREST. Acest summit unic reunește două conferințe influente: cea de-a 7-a ediție a Forumului pentru Protecția Infrastructurii Critice - CIP Forum și cea de-a 3-a ediție a Conferinței Internaționale de Diplomație Cibernetică - ICCD.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Evenimentul reunește lideri și factori de decizie din administrația centrală, din sectorul public și privat, inclusiv specialiști și inovatori în domeniul securității, precum și părți interesate din societatea civilă. Obiectivul principal al acestui summit este de a consolida capacitatea guvernelor de a coordona protecția infrastructurilor critice. Evenimentele din ultimii ani au evidențiat dependența crucială de rețelele transfrontaliere de infrastructruri critice în numeroase domenii și lacunele în ceea ce privește cooperararea între guverne pentru a preveni și gestiona crizele și pentru a spori rezistența generală.
 
DIGITAL INNOVATION SUMMIT BUCHAREST oferă, de asemenea, o serie de oportunități strategice: un Hackathon în parteneriat cu echipa națională de securitate cibernetică și răspuns la incidente din România. "TechPulse: Where Ideas Intersect Hackathon", întâlniri exclusive B2B și întâlniri interministeriale internaționale.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
digital innovation summit bucurești 2024
ici bucurești