Endava, cu 7 birouri în România, semnează o nouă achiziție

Endava, cu 7 birouri în România, semnează o nouă achiziție
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 2 apr 2021
Endava, companie de software britanică prezentă pe piața locală cu șapte centre de livrare în România, cumpără compania americană Levvel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Aceasta este cea de-a treia achiziție făcută de Endava în acest an fiscal, după CDS (Comtrade Digital Services) în august 2020 și agenția digitală FIVE în luna martie.
Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Levvel este o companie de strategie, consultanță și inginerie în zona de tehnologie, care ajută companiile să dezvolte soluții tehnologice de ultimă oră. Abordarea Levvel este bazată pe orientarea echipei către rezolvarea de probleme, ca urmare a înțelegerii în profunzime a industriilor în care aceasta operează. 

Compania americană are un portofoliu orientat către zona de servicii financiare și plăți, logistică/mobilitate, TMT (tehnologie, media și telecom). Această fuziune va accelera expansiunea Endava pe piața din Statele Unite, întărind în același timp expertiza pe care Endava o are în aceste sectoare principale de activitate.
Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Activitatea Levvel se desfășoară din Statele Unite și Mexic, compania având 172 de angajați.

La nivel local, Endava operează centre de livrare în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Târgu-Mureș, Timișoara, având un număr mediu de 2.599 de angajați în 2019.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
endava
levvel
tranzactie endeva
endava sua
tranzactie it