Epic își va lansa magazinul de jocuri pe iOS și Android

Epic își va lansa magazinul de jocuri pe iOS și Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 mar 2024

După ce tensiunile cu Apple s-au calmat, cel puțin pentru moment, Epic anunță că va lansa, anul acesta, Games Store atât pe iOS, cât și pe Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Când Apple a fost obligată de legislația europeană pentru piețe digitale să permită și altor companii să opereze magazine de conținut, Epic a fost una dintre primele care și-au anunțat intențiile în acest sens.

Însă, cu aceeași ocazie, alături de versiunea pentru iOS, compania își va lansa magazinul de jocuri și pe platforma gestionată de Google.

Facebook și Instagram - din nou probleme tehnice în mai multe state, a doua oară în această lună CITEȘTE ȘI Facebook și Instagram - din nou probleme tehnice în mai multe state, a doua oară în această lună

Epic promite că va oferi pe cele două platforme mobile „aceleași condiții corecte” pe care le-a oferit până acum și pe desktop.

Condițiile la care se referă includ un comision de 12%, mai mic decât comisioanele de 15% / 30% pe care le impun Google și Apple în propriile magazine digitale.

Epic Games Store va fi primul magazin de jocuri disponibil pe Windows, Mac, Android și iOS, anunță compania, care nu oferă o dată exactă de lansare.

viewscnt
Afla mai multe despre
epic
magazin de jocuri
ios
android