Facebook a închis numeroase conturi legate de Rusia, care răspândeau informații înșelătoare

Facebook a închis numeroase conturi legate de Rusia, care răspândeau informații înșelătoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2019

Facebook a închis numeroase pagini, grupuri și conturi care avea legături, în mare parte, cu Rusia și care erau folosite pentru a răspândi informații înșelătoare pe rețeaua de socializare și pe Instagram, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a șters 97 de conturi din Rusia care se ocupau de Ucraina și alte 21 care se concentrau pe Austria, țările baltice, Germania, Spania, Ucraina și Marea Britanie, a anunțat Facebook într-o postare pe blog, scrie News.ro.

Echipe speciale, inclusiv din Timișoara, analizează și sortează postările utilizatorilor Facebook CITEȘTE ȘI Echipe speciale, inclusiv din Timișoara, analizează și sortează postările utilizatorilor Facebook

În luna martie, Facebook a eliminat din motive similare 2.632 de pagini, grupuri și conturi de pe Facebook și Instagram care aveau legătură cu Iranul, Rusia, Macedonia și Kosovo.

Măsurile au avut loc în condițiile în care Facebook încearcă să reducă utilizarea rețelei sale de socializare pentru propagandă., ca urmare a supravegherii mai stricte din partea autorităților de reglementare.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
rusia