Facebook ar putea permite postarea de comentarii cu fundal colorat

Facebook ar putea permite postarea de comentarii cu fundal colorat
scris 9 sep 2017

În curând, Facebook ar putea deveni un adevărat curcubeu obositor pentru ochii utilizatorilor mai sensibili, dacă comentariile cu fundal colorat vor deveni realitate.

Un număr redus de utilizatori Facebook au observat și au scris în cadrul rețelei sociale că pot alege un fundal colorat nu doar pentru postări, ci și pentru comentariile pe care le scriu.

Se pare că Facebook testează în prezent fundaluri colorate ce pot fi alese de utilizatori pentru a-și evidenția comentariul. Deși nu este o certitudine, de regulă, aceste teste derulate de Facebook se concretizează în funcții oficiale, disponibile tuturor utilizatorilor.

Facebook vrea să salveze funcția Stories cu ajutorul Instagram CITEȘTE ȘI Facebook vrea să salveze funcția Stories cu ajutorul Instagram

Din câte se pare, facilitatea testată de Facebook funcționează într-un mod similar celei care vizează postările. Anume, utilizatorul poate alege una din culorile predefinite pentru a le pune ca fundal pentru comentarii.

În decembrie anul trecut Facebook a lansat opțiunea de colorare a fundalurilor pentru postări. Ca și în cazul altor funcții care au fost mai întâi disponibile pentru postări și mai apoi pentru comentarii, există o anumită logică în extinderea fundalurilor colorate și asupra comentariilor.

Însă, spre deosebire de postări, unde algoritmul Facebook le amestecă, reducând șansele ca prea multe mesaje cu fundaluri colorate să apară succesiv, în cazul comentariilor sunt șanse mari ca utilizatorii să exagereze și să facă extrem de dificilă urmărirea conversațiilor pentru ochii sensibili.

Facebook ar putea permite postarea de comentarii cu fundal colorat

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
comentarii