Facebook lansează două noi dispozitive din seria Portal

Facebook lansează două noi dispozitive din seria Portal
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 sep 2021

Gigantul american a anunțat primele update-uri din 2019 pentru seria de dispozitive Portal, care include acum un model cu baterie proprie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Facebook a prezentat Portal Plus, o versiune actualizată a device-ului cu același nume. Cu un ecran fix de 14 inch, spre deosebire de modelul anterior, al cărui ecran se putea roti, Portal Plus va costa 349 de dolari.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Portal Go, versiunea mai mică și mai ieftină, cu ecran de 10 inch și un preț de 199 de dolari, este primul dispozitiv al seriei care beneficiază de o baterie proprie și nu are nevoie să fie ținut în permanență în priză.

Ambele versiuni pun accent pe comunicare video și folosesc un sistem care ține mereu focusul pe utilizatori. Pe lângă Facebook Messenger și WhatsApp, pot fi folosite pentru comunicare video și alte aplicații, precum Teams, Zoom sau Webex.

Facebook spune că, pe lângă comunicarea video, cele două sunt bune și pentru muzică, putând fi folosite, cu Spotify sau Pandora, în rol de difuzoare cu Bluetooth.

Pentru că știe că suferă de un deficit de încredere, Facebook a dotat ambele dispozitive cu un obturator fizic, care poate fi folosit pentru a acoperi camera.

Portal Plus și Portal Go vor intra pe piață din 19 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
portal
video