Facebook lansează două noi opțiuni de transfer pentru fotografii și evenimente

Facebook lansează două noi opțiuni de transfer pentru fotografii și evenimente
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 aug 2021

Data Transfer Project, proiectul creat împreună de mai mulți giganți din domeniul tehnologiei, care permite transferul de informații personale între diferite servicii online, a adăugat două produse importante pe lista de compatibilitate cu Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facebook anunță că utilizatorii săi își pot exporta datele personale din cadrul platformei sociale și le pot importa în Photobucket și Google Calendar.

Bineînțeles, Photobucket, care este un site de photosharing, va fi folosit pentru mutarea fotografiilor din Facebook, iar Google Calendar pentru transferul evenimentelor.

FOTO Scheme de fraudă pe WhatsApp: atacatorii folosesc câteva trucuri noi. Cum le poți evita CITEȘTE ȘI FOTO Scheme de fraudă pe WhatsApp: atacatorii folosesc câteva trucuri noi. Cum le poți evita

Până acum, informațiile și fișierele utilizatorilor Facebook puteau fi transferate către Google Photos, Google Documents, Blogger, Wordpress și Dropbox.

Facebook spune că, pentru a adăuga Photobucket și Google Calendar pe lista serviciilor suportate, instrumentul de transfer al datelor a trebui să fie reconstruit de la zero. Conform companiei americane, acesta este acum mai ușor accesibil și mai ușor de folosit, oferind și mai mult control asupra informațiilor transferate.

Data Transfer Project este un proiect la a cărui construire au contribuit Google, Facebook și Microsoft. Acesta are scopul de a facilita transferul datelor utilizatorilor între serviciile online.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
google
calendar
photobucket