Facebook lansează o nouă funcție, pentru apel video

Facebook lansează o nouă funcție, pentru apel video
scris 24 iul 2020

Facebook a anunțat că lansează o funcție care va permite utilizatorilor să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane, transmite Reuters.

Utilizatorii vor putea invita persoane să participe la ”Messenger Rooms”, inclusiv persoane care nu au un cont pe Facebook, pentru apeluri video de grup, iar apoi vor putea transmite în direct, pe orice profil, pagină sau grup de pe platforma Facebook, arată news.ro.

Iniiativa intensifică eforturile Facebook de a profita de creșterea puternică a cererii pentru servicii de video conferințe declanșată de criza noului coronavirus, care a transformat Zoom Video Communications într-un nume cunoscut de toată lumea.

FOTO Lenovo lansează primul smartphone de gaming sub brandul Legion CITEȘTE ȘI FOTO Lenovo lansează primul smartphone de gaming sub brandul Legion

Alte companii de tehnologie au lansat servicii similare pentru a atrage utilizatorii. Google, de exemplu, permite utilizatorilor să găzduiască gratuit conferințe video pe Meet.

Facebook a anunțat că începând de joi lansează în unele țări funcția pe platforma sa și pe Messenger și că în curând va extinde serviciul în toate țările unde este disponibil Messenger Rooms.

Transmisiunile în direct de pe pagini Facebook s-au dublat în iunie comparativ cu anul anterior, în urma măsurilor de distanțare socială impuse de autoritățile mai multor țări începând din martie, ca reacție la pandemia de coronavirus.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
video