Facebook Messenger și Instagram comunică în grup

Facebook Messenger și Instagram comunică în grup
scris 1 oct 2021

Facebook a făcut încă un pas în direcția realizării interoperabilității propriilor servicii de comunicare, după ce a reușit să realizeze comunicarea de grup între Messenger și Instagram.

Instagram Direct și Facebook Messenger le permit propriilor utilizatori să comunice prin intermediul grupurilor de discuții create pe una din cele două platforme. La un grup de discuții, creat pe una din cele două platforme, membrii pot acum discuta atât din cadrul Instagram, cât și folosind Messenger.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Noua facilitate vine la un an după ce Facebook a lansat comunicarea individuală dintre cele două servicii, prin care doar doi utilizatori puteau comunica între Messenger și Instagram. Deocamdată, doar un număr limitat de utilizatori au acces la funcția comună de comunicare a celor două produse.

Planurile Facebook privind interoperabilitatea vizează toate cele trei servicii de comunicare pe care le deține: Messenger, Instagram Direct și WhatsApp. La finalul procesului, utilizatorii celor trei vor putea comunica între ei fără a mai conta pe care dintre cele trei aplicații o folosesc.

Deocamdată, legăturile par să fie mai strânse între Messenger și Instagram, în vreme ce WhatsApp pare să fi rămas în urmă la acest capitol. Asta, probabil, datorită și faptului că WhatsApp încă diferă substanțial de celelalte două produse, ca un nivel mai bun de intimitate și un acces mai redus la datele personale pentru Facebook.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

În cazul WhatsApp, Facebook trebuie mai întâi să rezolve problema folosirii pe mai multe dispozitive fără să mai depindă de telefonul al cărui număr de telefon a fost înregistrat pentru un cont. Deocamdată, această funcție există în stadiu beta pe Windows, Android și iOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger
instagram