Facebook retrage de pe piață 4 milioane de căști de realitate virtuală

Facebook retrage de pe piață 4 milioane de căști de realitate virtuală
scris 28 iul 2021

Din cauza unor considerente privind sănătate utilizatorilor, Facebook întrerupe vânzarea și recheamă în jur de 4 milioane de căști de VR.

După ce s-a constatat că, din cauza spumei folosite, măștile căștilor de realitate virtuală Oculus Quest 2 crează iritații, Facebook a decis rechemarea în service a acestora. În paralel, vânzările au fost întrerupte.

Sunt afectate în jur de 4 milioane de căști Oculus Quest 2, vândute în perioada octombrie 2020 - iulie 2021. Masca cu pricina se vinde atât cu casca propriu-zisă, cât și separat.

Google are la dispoziție două luni pentru a îmbunătăți rezultatele căutărilor pentru zboruri și hoteluri CITEȘTE ȘI Google are la dispoziție două luni pentru a îmbunătăți rezultatele căutărilor pentru zboruri și hoteluri

Decizia Facebook vine cu o mare întârziere. Primele cazuri de iritație din cauza spumei folosite la construcția măștii de la baza căștii de realitate virtuală au fost raportate încă din decembrie.

Din 24 august, Facebook va relua vânzările și va ieși pe piață cu un nou model, cu o capacitate de stocare de 128GB, care va costa 300 de dolari.

Ulterior, compania americană va lansa și o versiune cu 256GB spațiu de stocare, ce va costa 400 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
oculus
realitate virtuală