Facebook spune că va crea 10.000 de job-uri în Europa

Facebook spune că va crea 10.000 de job-uri în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 oct 2021

Gigantul american Facebook, care s-a lovit în Europa de reguli mai stricte decât în Statele Unite privind intimitatea și accesul la datele utilizatorilor, aruncă UE o ramură de măslin sub forma locurilor de muncă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Facebook anunță că va angaja 10.000 de persoane cu calificări înalte în Europa, pe parcursul următorilor 5 ani.

Compania americană laudă nivelul înalt de educație a tinerilor pregătiți la universitățile europene și spune că cei 10.000 de viitori angajați o vor ajuta să construiască metaversul de care a vorbit recent și Mark Zuckerberg.

Facebook lucrează la un AI care îți va putea urmări fiecare mișcare. Ce este proiectul „Ego4D” al companiei lui Mark Zuckerberg CITEȘTE ȘI Facebook lucrează la un AI care îți va putea urmări fiecare mișcare. Ce este proiectul „Ego4D” al companiei lui Mark Zuckerberg

Metavers este un concept folosit inițial în filmele SF, pentru a desemna o rețea complexă, care reproduce parțial lumea reală și în care oamenii interacționează în mod virtual.

Când spune că angajează în Europa, Facebook se referă, concret, la Irlanda, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Polonia.

Facebook are deja activități în Europa, precum biroul Reality Labs din Irlanda și cercetări pe zona de inteligență artificială în Franța și în Germania.

Dincolo de crearea celor 10.000 de locuri de muncă, mutarea Facebook ascunde și o mare doză de PR, fiind clar gândită pentru a îmbunătăți relațiile cu Uniunea Europeană și a încerca să câștige bunăvoința acesteia.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
joburi
europa