Filiala din România a dezvoltatorului Pac-Man se mută în Orhideea Towers

Filiala din România a dezvoltatorului Pac-Man se mută în Orhideea Towers
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 14 aug 2018

Bandai Namco Entertainment România, printre cele mai mari companii dezvoltatoare de jocuri de pe piața locală, își va muta sediul în clădirea Orhideea Towers, unde a închiriat un spațiu de 1.300 de metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea Orhideea Towers, dezvoltată de CA Immo, a fost finalizată  la  inceputul lunii iulie 2018 în apropierea stației de metrou Grozăvesti. Cele două turnuri în formă de H includ aproximativ 37.000 de metri pătrați de spații de birouri, închiriate în proporție de aproximativ 90%.

Mutarea în noul sediu va avea loc în ianuarie 2019.

Tranzacție: Grupul german Allgeier preia producătorul de software iQuest Group, companie înființată de un antreprenor clujean CITEȘTE ȘI Tranzacție: Grupul german Allgeier preia producătorul de software iQuest Group, companie înființată de un antreprenor clujean

“Am reușit să creștem echipa de la an la an și să adăugăm direcții noi de business în portofoliul Bandai Namco Entertainment România. Creșterea echipei din ultimii doi ani ne-a condus în mod natural către un spațiu adecvat dorințelor angajatilor, dinamic și creativ, potrivit industriei de gaming”, spune Cristian Dragomir, COO Bandai Namco Entertainment România.

Activă din anul 2008, Bandai Namco Entertainment România, parte din grupul japonez Bandai Namco Holdings, se ocupă cu dezvoltarea jocurilor pe platforme mobile, precum smartphone și tablete.

Anul trecut, compania a inițiat extinderea capacității de dezvoltare jocuri către alte platforme precum console de ultimă generație și PC. Din portofoliul Bandai Namco Entertainment fac parte jocuri precum Pac-Man, Digimon Heroes!, Pac-Man Championship Edition DX  și Sword Art Online: Hollow Fragment.

Bandai Namco Entertainment România este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri la nivel local, alături de nume precum Ubisoft România, Electronic Arts România, Gameloft România, Amber Studio, King Games Studio, Mavenhut, Super Hippo, Green Horse Games și AMC Pixel Factory.

În 2017, compania, cu circa 70 de angajați, a obținut afaceri de 12,54 milioane de lei, în creștere cu 9,4% raportat la anul anterior, însă a trecut pe pierdere, cu un rezultat negativ de aproximativ 527.000 lei, față de un profit net de 762.000 lei înregistrat în 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
bandai namco entertainment
sediu
mutare
orhideea towers