Foști responsabili a trei site-uri cu filme piratate, judecați în Spania

Foști responsabili a trei site-uri cu filme piratate, judecați în Spania
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2019

Foști responsabili a trei site-uri foarte populare din lumea hispanofonă, care le permiteau internauților să vizioneze gratuit filme și seriale, vor compărea începând de luni în fața unui tribunal spaniol, aceștia riscând până la doi ani de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Site-urile seriesyonkis.com, peliculasyonkis.com și videosyonkis.com au provocat un prejudiciu de peste 500 de milioane de euro deținătorilor de drepturi de autor, potrivit unei asociații a producătorilor din domeniul audiovizual, scrie Agerpres.

VIDEO În pantofi cu toc, Dăncilă a jucat ping-pong cu șeful Poliției de Frontieră CITEȘTE ȘI VIDEO În pantofi cu toc, Dăncilă a jucat ping-pong cu șeful Poliției de Frontieră

Fondatorul, identificat drept A.G de către parchetul spaniol, primea finanțare cu ajutorul publicității și site-urile sale se bucurau de o largă audiență în Spania și America Latină. În aprilie 2010, el a revândut numele de domeniu pentru suma de 610.000 de euro altor trei investitori care sunt de asemenea urmăriți în justiție.

Parchetul a ordonat închiderea site-urilor și, pentru fiecare dintre cei patru foști responsabili, o sentință de doi ani de închisoare și o amendă de aproximativ 4.000 de euro, precum și plata de despăgubiri către două societăți deținătoare de drepturi de autor și producători.

viewscnt
Afla mai multe despre
filme piratate
site filme
filme online