FOTO Amazon lansează o nouă tabletă Fire HD 8

FOTO Amazon lansează o nouă tabletă Fire HD 8
scris 14 mai 2020

Noua tabletă Amazon nu este cea mai strălucitoare din punctul de vedere al dotărilor tehnice, dar constituie o oferă cu un raport preț-calitate greu de bătut.

Actualizarea vine cu un procesor mai rapid, mai multă memorie și alimentare prin USB-C. Va exista și o versiune Plus, cu mai mult RAM și încărcare wireless.

Fire HD 8 are un procesor cu o frecvență maximă de 2GHz, despre care Amazon spune că este cu 30% mai performant decât cel cu care era dotat versiunea anterioară.

Spotify lansează o nouă facilitate socială CITEȘTE ȘI Spotify lansează o nouă facilitate socială

Capacitatea de memorie crește de la 1,5GB la 2GB, iar spațiul de stocare se dublează de la 16GB la 32GB respectiv de la 32GB la 64GB. Acesta poate fi extins la 1TB cu ajutorul unui card microSD.

Ecranul de 8 inch rămâne la aceeași rezoluție, 1280 x 800 pixeli, iar autonomia estimată de producător este de 12 ore.

Versiunea de bază va costa 89.99 dolari, upgrade-urile făcute de Amazon crescând prețul cu 10 dolari față de versiunea anterioară.

Fire HD 8 Plus are 3GB RAM, se poate încărca wireless, are un încărcător mai rapid, 9W, și vine cu un abonament pe 6 luni gratuit la Kindle Unlimited. Toate acestea pentru 109.99 dolari.

Există și o versiune pentru copii de Fire HD 8, cu o carcasă colorată și rezistentă la șocuri dar identică din punctul de vedere al dotărilor tehnice. Aceasta costă 139.99 dolari.

FOTO Amazon lansează o nouă tabletă Fire HD 8

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
fire
tableta